GOOGLE REKLAMA
Šta je Google reklama ili PPC?

PPC označava pay-per-click, model internet marketinga u kojem oglašivači plaćaju naknadu svaki put kada se klikne na jedan od njihovih oglasa. U suštini, to je način kupovine poseta vašoj web stranici, umesto pokušaja da se oni ostvare samostalno.
Oglašavanje pretraživača preko Google reklame je jedan od najpopularnijih oblika PPC-a. Omogućava oglašavačima da ponude ponudu za plasman oglasa u sponzorisane linkove pretraživača kada neko traži ključnu reč koja se odnosi na njihovu poslatu ponudu.
Google reklama – PPC Menadžment

Platforme kao što su Google AdWords i Bing oglasi su važne za vaše preduzeće. Uz našu ekspertizu za plaćanje po kliku (PPC), možemo pomoći da vaše poslovanje vodimo do višeg nivoa. Razvili smo strategiju i izveštavanje prilagođenu vašim potrebama.
Pružamo podršku i uputstva koja vam trebaju da postignete svoj cilj, bilo da se maksimizira povraćaj investicije, povećava potencijalnost ili podstiče svesnost brenda.

Ukoliko ste se opredelili za izradu sajta i novi ste na tržištu onda su google reklame pravi izbor za vas jer trenutno se pojavljujete u google pretragama i to u istaknutim poljima gde ste odmah u prednosti od konkurencije. Na ovaj način Google će pre da učita sadržaj vašeg sajta a samim tim i bolje da vas pozicionira nego da čekate da se stvari same dese što ponekad može da bude i period od nekoliko meseci dok ne postignete željeni rezultat.


Google reklama

Naše usluge plaćanja po kliku


Revizija PPC

Naš proces revizije PPC-a započinje sagledavanje ciljeva revizije, pokrivenosti koja dovodi do analize podataka.


Bing Reklama

Naš inženjer tima Bing oglasa ima obuku i ekspertizu koja vam je potrebna da iskoristite najviše Bingove popularne PPC platforme.Društvene mreže

Naš zim vam može pomoći u plaćenim društvenim kampanjama koje mogu da usmere ciljanu publiku ka većim željenim akcijama.


Prikaz oglasa

Vaši prikazni oglasi će ciljati na publiku koja je već pokazala interesovanje za vašu uslugu ili proizvod.Google reklama - AdWords

Google AdWords ili Google reklama poboljšavaju posećenost web sajta, približavaju sadržaj ciljnim grupama i utiču na uspešnost i rejting kompanije.


Marketing & Retargetiranje

Poboljšajte ROI i pokreniumo komunikaciju sa ljudima koji su posetili već vašu Web stranicu.Google reklamaKratak proces naše akcije za plaćanje po kliku:

Naša usluga upravljanja plaćanjem po kliku (PPC) uključuje sledeće komponente:

  • PPC strategija kampanje za pretragu
  • Istraživanje i izbor ključnih reči
  • Kreativni razvoj oglasa
  • Postavljanje kampanje
  • Upravljanje ponudom i praćenje ROI
  • Optimizacija i razvoj ciljne stranice
  • Upravljanje i analiza kampanjeIsporuke

Mi mesečno izveštavamo o uspehu vaše kampanje u pogledu izbora ključnih reči i izbora teksta, takodje kreiramo izveštaj o rangu kako biste znali gde vi trenutno pripradate za ključne reči koje plaćate. Pored toga, nakon pregledavanja izveštaja, odvojićemo jedan sat poziva sa članovima vašeg tima kako bismo objasnili napredak vaše kampanje, usmerili i odgovorili na sva pitanja koja možda imate.

Pokrenimo
Vaš projekat


Mi ćemo Vam pomoći da postignete svoje ciljeve i da razvijete svoj posao.


POKRENI SAD

Projekti koje smo Realizovali

Gradimo mostove u web tehnologiji kako bismo povezali cilj klijenata sa stvarnošću

POGLEDAJTE NAŠ PORTFOLIO