GRAFIČKI DIZAJN

Grafički dizajn

Često se susrećemo sa situacijom da s klijentom započnemo razgovor o izradi web stranica i onda shvatimo da postoji potreba za osmišljavanjem kompletnog vizualnog identiteta.

Nije svejedno kako će izgledati logotip i znak firme, jer on uveliko određuje izgled web stranice, a kasnije ga treba preneti i na celi niz štampanih medija.

Tu se stvara imidž firme – doslednost u vizualnom identitetu asocira i na doslednost u poslovanju, a o marketinškom proboju nije potrebno ni govoriti.

Naravno, uz grafički dizajn usko je povezana i priprema za štampuk, jer je poznavanje medija za koje se dizajnira ključno, a usklađivanje dizajna i medija odvaja uspešan od neuspešnog produkta.Poslovni Proces

STRATEGIJA

Slušanje klijenta i razmišljanje o mogućim rešenjima rešenjima

DIZAJN

Crtanje skica i izrada potencijalnih rešenja grafičkog prikaza.

RAZVOJ

Izrada finalnog proizvoda visoke rezolucije prilagodjenog za štampu.

ŠTAMPA

Štampa finalizovanih rešenja visoke rezolucije.Šta nudimo


Posteri


Baneri


Bilbordi


Dekoracije


Brošure


Flajeri


Lifleti


Zahvalnice


Pozivnice


Pakovanja


Naslovne strane


...da li smo nešto zaboravili?Slobono nas podsetite. Ukoliko ste zainteresovani za neku od štampanih stvari iz naše ponude ili imate dodatne predloge kontaktirajte nas, a mi ćemo Vam poslati ponudu. Uvek smo raspoloženi za saradnju!

Najbolja ponuda ikada!

Sigurno ćete pronaći pravi proizvod za svoj biznis.Pokrenimo Vaš projekat


Mi se snažno usredsređujemo na funkciju i upotrebljivost i obučavamo vas da upravljate svojom web-sajtom kao poslovnim sredstvom. Ulažemo veliki trud kako bismo osigurali da je vaš sadržaj dostavljen na takav način da posetioci mogu lako i intuitivno pronaći informacije koje traže, što rezultira prijatnim i produktivnim korisničkim iskustvom.


POKRENI SAD

Projekti koje smo Realizovali

Gradimo mostove u web tehnologiji kako bismo povezali cilj klijenata sa stvarnošću

Pogledajte naš portfolio