IZRADA SAJTOVA

Izrada sajtova optimizovanih za sve mobilne uređaje

Internet je vodeći medij i najjeftiniji način prezentacije i oglašavanja Vaše delatnosti ili usluga, t.j. da bi to zaista i postao potrebne su vam dobro osmišljene, lepo dizajnirane i pre svega dobro raspoređeni elementi web stranica koji „sami vode“ i usmeravaju posetioce.

Naša je primarna delatnost izrada web sajtova, te je iza nas bogato iskustvo u izradi najrazličitijih web stranica reference, od jednostavnih sa svega nekoliko fotografija i linkova, preko zahtevnih CMS sajtova (eng. content management system), sistem upravljavanja sadržajem, kojim lako svaki korisnik menja i dodaje novi sadržaj web sajtu bez potrebe za skupim software-om i znanjem izrade web stranica i programiranjem, pa sve do specijalizovanih poslovnih web aplikacija.

Web stranice izrađujemo tako da se svaka lako naknadno nadograđuje CMS sistemom.


Poslovni Proces

STRATEGIJA

Definišemo objektivnu analizu brenda, istraživanje ključnih reči i pozicioniranje.

DIZAJN

Predlažemo početne nacrte dizajna od kojih Vi izaberete jedan koncept.

RAZVOJ

Kako bi sadržaj, informacionu arhitekturu, vizuelni dizajn učinili funkcionalno u celini.

ODRŽAVANJE

Naš tim stručnjaka je uvek dostupan za sve ispravke koje Vam mogu zatrebati.Usluge uključuju


Responsive Web Dizajn


Upotrebljivost i konkurentska analiza


Informativna Arhitektura Dizajna


Korisnička Iskustva Dizajna


Strategija Web sajt sadržaja


Instaliranje & Podešavanje


CMS i e-Prodavnica


Cross Browser i Testiranje Platforme


Održavanje

Izrada sajtova ili izrada sajta

izrada sajtova

Izrada sajtova je zahtevna oblast koja obuhvata više programskih celina. Web dizajn je lična karta vaše internet stranice a ima ulogu da pored vizuelnog okruženja obezbedi dobru navigaciju kroz web sajt do željenog sadržaja. Bilo da vas interesuje klasična internet prezentacij ili želite da prodajete proizvode ili usluge online (internet prodavnica), mi za vas biramo najbolje rešenje na obostrano zadovoljstvo. Pored izrade sajta za vašu firmu, nudimo i paket marketing usluga (facebook marketing, google marketing, sms marketing), kao i brendiranje „od nule“.

Optimizacija za pretraživače

Optimizacija sajta za Google

Glavni cilj optimizacije sajta za google jeste prilagođavanje vašeg sajta, njegovog dizajna i sadržaja, kako biste dostigli što bolju poziciju prilikom pretrage po relevantnim ključnim rečima, na pretraživačima kao što su Google (na prvom mestu), Yahoo ili npr. Bing, a kao rezultat toga dobili povećanje broja kvalitetnih poseta vašoj internet stranici. Seo optimizacija internet sajta se radi onpage i offpage. Prva seo tehnologija se radi na samom sajtu gde se postavljaju ključne reči a elementi sadržaja se usklađuju sa ključnim rečima za pretraživače. Titlovi ( H tagovi ) kao i seo opisi ( seo description ) igraju jako bitnu ulogu u optimizaciji sajta. Offpage seo optimizacija izvodi se van sajta , postavljanjem bek linkova (backlinks) vašeg sajta na relevantim sajtovima radi što boljeg indeksiranja na google i ostalim pretraživačima. Seo optimizacija uključuje i reklamne kampanje na Google ( Google Adwords ) kao i reklamiranje na Facebook-u sa boost-ovanjem postova ili članaka na samoj facebook stranici ili šerovanjem članaka i sadržaja sa vaših sajtova na Facebook.


Optimizacija sajta za google

Kampanje za društvene mreže

izrada sajtova

Društvene mreže kao što su Facebook i Instagram su idealno mesto za vašu reklamu, jer korisnici na brz i jednostavan način mogu da dođu do informacija o vašem proizvodu ili usluzi, ali i da ostave povratnu informaciju, što omogućava da se stekne bolji uvid o željama potrošača.

Društvene mreže tipa Facebook i Instagram su jako bitne za promociju vaših proizvoda i usluga ali i za jačanje vaših web sajtova čija je izrada neophodna ako želite biti prisutni na internetu. Naši stručnjaci za društvene medije znaju kako da povećaju svest o vašem brendu shvatajući šta je ono što vaše poslovanje čini jedinstvenim i izgradnjom strategije društvenih medija oko toga. Zatim dizajniramo, upravljamo i nadgledamo vaše društvene medije. Time se osigurava aktivno i promišljeno prisustvo na platformama koje su važne.

Izrada internet prodavnice

Standardna internet prodavnica koštaće vas 750€ gde bi smo mi inicijalno ubacili 50-ak proizvoda. Nakon obuke koje dobijete od nas, vi ubacujete ostatak proizvoda. Ukoliko se pak operdelite da mi ubacujemo svih 100 proizvoda internet prodavnice, web prodavnica će koštati 900€.
Bilo da na internetu prodajete ručno pravljene predmete u limitiranim serijama ili imate razvijen sistem za prodaju različitih kategorija proizvoda, najvažnije je da vaša internet prodavnica korisnicima obezbedi brz, lak i siguran pristup onome što traže. DeedDesign Studio je specijalizovan za izradu vizuelno kompaktnih e-commerce rešenja impresivne funkcionalnosti.

Izrada internet prodavnice

Jeftina izrada sajta

Izradjujemo CMS sajtove sa administrativnim delom, preko koga možete na jednostavan način ažurirati sadržaj web stranica, ćime postižete uštedu u troškovima održavanja sajta.

Najpoznatija platforma sa ugradjenim CMS rešenjem je svakako wordpress. WordPress je pre dvadest i pet godina nastao kao blog platforma a veliki broj web developer-a je učinio da postane jedna od najboljih CMS platformi za izradu sajtova. Karakteristike izrade sajtova u wordpress-u su kratak rok izrade, moderan izgled stranice i veliki broj funkcionalnosti ( plugin-ovi ), takodje tu je i veliki broj wordpress template-ova ( dizajn wordpress sajta ).

Internet sajt do 10 stranica koštaće vas 350 evra, što i nije visoka cena izrade sajta naspram kvaliteta koji dobijete. Ako želite veći web sajt do 25 strana sa optimizacijom za Google do 5 ključnih reči, cena izrade sajta je 500 evra. Kad je u pitanju izrada internet ili web prodavnice, cena izrade sajta takođe može biti jeftina

Kontaktirajte s nama još danas i zakažite besplatne konsultacije a mi ćemo vam pomoći da napravite najbolji plan na osnovu trenutne pozicije.

Kakve god da su vaše potrebe, naš glavni cilj je da vam isporučimo vrhunsku web prezentaciju i pružimo najkvaliteniju uslugu.
Pokrenimo Vaš projekat


Mi se snažno usredsređujemo na funkciju i upotrebljivost i obučavamo vas da upravljate svojom web-sajtom kao poslovnim sredstvom. Ulažemo veliki trud kako bismo osigurali da je vaš sadržaj dostavljen na takav način da posetioci mogu lako i intuitivno pronaći informacije koje traže, što rezultira prijatnim i produktivnim korisničkim iskustvom.


POKRENI SAD

Projekte koje smo Realizovali

Gradimo mostove u web tehnologiji kako bismo povezali cilj klijenata sa stvarnošću

Pogledajte naš portfolio