MI SMO KREATIVNA AGENCIJA

O Nama

Primarna delatnost DeedDesign Studio je izrada sajtova, izrada CMS rešenja odnosno custom-made web aplikacije, programska rešenja, kao i smeštaj web stranica.

Naše osnovno usmerenje od početka je da klijentima omogućimo celovitu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu kako bismo izgradili dugoročnu saradnju koja se neće bazirati samo na poslovnim kontaktima.

Kako bismo to i postigli, svakom klijentu pristupamo s jednakim entuzijazmom, istovremeno uzimajući u obzir njegove specifične potrebe i mogućnosti.

Rešenja se kreću od jednostavnih web stranica do kompleksnih web portala; od malih CMS rešenja koja omogućuju unos novosti i fotografija do kompleksnih rešenja koja omogućuju administriranje kompletnih portala kroz više administratorskih nivoa… ukratko, Vi zamislite, mi realiziramo.

Ukoliko ste odlučili da dobijete kvalitetnu i profesionalnu uslugu, pogledajte naše kontakte i odaberite način javljanja koji Vam najviše odgovara.

Mi Vas čekamo i kontaktirat ćemo Vas u najkraćem roku da analiziramo Vaše potrebe, saznamo Vaše želje i otklonimo nedoumice koje možete imati oko izrade web stranica ili formiranja Vašeg vizualnog identiteta.

Zadovoljstvo će nam biti izraditi ponudu koja će Vam pružiti tačne informacije o tome šta dobijate za svoj novac, a ukoliko ostane pitanja s Vaše strane, tu smo da na njih i odgovorimo.Izrada sajtova - O nama


POSTUPAK RADA


IDEJA

Počinjemo od vaše ideje, bilo da je ona velika ili mala. Tu smo tu da saslušamo sve vaše predloge i ciljeve koje želite da ostvarite, i da odgovorimo na sva pitanja koja imate.


DIZAJN

Nakon prikupljanja informacija i planiranja, vreme je da dizajniramo websajt. Naši dizajneri će pristupiti izradi grafičkog rešenja, vodeći se aktuelnim trendovima u svetu.


TESTIRANJE

Testiranje se odnosi na kompletnu funkcionalnost linkova, formulara, skripti, kao i testiranje kompatibilnosti, omogućavajući da websajt bude optimizovan za prikaz u svim brauzerima i na svim rezolucijama.PLANIRANJE

Nakon što definišemo predloge, i vidimo u kom pravcu želite da se vaša kompanjija razvija, uradićemo analizu zahteva i istražiti konkurenciju. Nakon toga ćemo Vam prezentovati najbolja moguća rešenja.


PROGRAMIRANJE

Nakon toga posao preuzimaju programeri, copywriter, SEO stručnjaci, koji će uraditi sve dogovorene funkcionalnosti, primenom najnovijih tehnologija.


OBJAVA I ODRŽAVANJE

Nakon svih koraka spremni smo da pustimo sajt na Web. Naravno, jednom kad završimo websajt, niste prepušteni sami sebi, tu smo da Vam pružimo kompletnu podršku. Dalji rad na razvoju, unapređenju i bezbednosti ostaje na nama kao i besprekorno funkcionisanje websajta koji smo isporučili.Hajde da počnemo
Vaš projekat

Mi ćemo Vam pomoći da postignete svoje ciljeve i da razvijete svoj posao.POKRENI SAD