REGISTRACIJA DOMENA
Hosting

Da bi kreiran web sajt bio dostupan potrebno ga je smestiti (hostovati) na servere visokih performansi. Za sve naše klijente osigurali smo smeštaj web stranicama na našim serverima smeštenim u Americi. Sadržaj Vaših web stranica se svakodnevno kopira i skladišti (backup-uje), odnosno izrađuju se sigurnosne kopije svih datoteka.
Posebno ističemo naš antivirusni program implementiran u e-mail server koji sprečava prolazak zaraženih mail poruka prema našim klijentima – spam poruka.


hosting

Registarcija DomenaRegistracija domena


Da bi Vaše stranice bile dostupne posetiocima na Internetu, pre i osim zakupa hosting paketa, prvi korak koji trebate učiniti je registracija domena. Na taj način svojoj stranici određujete ime prema kojem će vas Vaši posetioci pronaći u mnoštvu rezultata koje im nude pretraživači.

Domene možete registrovati na ime Vaše firme, usluga koje nudite ili sintagme koja će Vas izdvojiti od konkurencije. U odabiru imena budite kreativni ali vodite računa da bude kratko, pamtljivo i da predstavlja značenje za one koji su u potrazi za Vašim uslugama.

Svi domeni se plaćaju na godišnjem nivou i svake godine morat ćete uplatom zadržati svoje pravo na korišćenje odabranog domena.

Postoji čitav niz domena koje možete zakupiti: .rs, .co.rs, .com, .net, .biz, .org itd.

Registraciju domena nudimo kao svoju uslugu, a u registar upisujemo Vaše ime tako da u svakom trenutku možete preuzeti kontrolu nad domenom.
Pokrenimo
Vaš projekat


Mi ćemo Vam pomoći da postignete svoje ciljeve i da razvijete svoj posao.


POKRENI SAD

Projekti koje smo Realizovali

Gradimo mostove u web tehnologiji kako bismo povezali cilj klijenata sa stvarnošću

POGLEDAJTE NAŠ PORTFOLIO