NAŠE USLUGE

ŠTA RADIMO

Naš dizajnerski studio nastoji da, širokim lepezom usluga i kvalitetnom informacionom tehnologijom, pomogne našim klijentima u razvoju i održavanju profitabilnog digitalnog poslovanja.

Naše usluge su dizajnirane tako da pomognu našim klijentima da se predstave tržištu na reprezentativan i efikasan način. Za to više nisu dovoljne vizitkartice ili jednostavne i neugledne internet stranice. Prisustvo na internetu je važan deo u poslovanju i zato je kvalitet sve važniji. Ovo su činjenice koje se odražavaju na naše kvalitetne usluge koje vam pomažu u digitalizaciji vaših ideja.

Izrada sajtova

Jedinstveni dizajn sajta je važan deo procesa brendinga i marketinga vašeg poslovanja. Ukažite nam poverenje, unapredićemo Vaše poslovanje.

Detaljnije...

OPTIMIZACIJA SAJTA

Cilj optimizacije za pretraživače je povećanje generičke posećenosti web sajta sa pretraživača, tako da se stranice sajta dovedu u vrh rezultata pretraživanja čime se i povećava broj kontakata

Detaljnije

Društvene mreže

Nudimo usluge osmišljavanja i kreiranja kampanja, praćenje i optimizaciju kampanja i izveštavanje o rezultatima (Facebook, Instagram, Google..)

Detaljnije...

PODRŠKA I ODRŽAVANJE

Ukoliko nemate vremena da sami održavate web sajt, a želite da vašim korisnicima uvek budu dostupne aktuelne informacije obratite se nama a mi ćemo to obaviti umesto vas.

Detaljnije...

GRAFIČKI DIZAJN

Često se susrećemo sa situacijom da s klijentom razgovaramo o izradi web sajta i onda shvatimo da postoji potreba za osmišljavanjem vizualnog identiteta.

Detaljnije...

HOSTING & REGIST. DOMENA

Web hosting u našoj ponudi je prema najnovijim svetskim standardima sa cPanelom, što obezbedjuje: sigurnost, 99,9% uptime vremena, naprednu statistiku posećenosti...

Detaljnije...


Pokrnimo
Vaš projekat

Mi ćemo vam pomoći da postignete svoje ciljeve i da razvijete svoj posao.

POKRENI SAD

PROJEKTI KOJE SMO REALIZOVALI

Gradimo mostove u web tehnologiji kako bismo povezali cilj klijenata sa stvarnošću

POGLEDAJTE NAŠ PORTFOLIO